Пет урока как да победим в "Игри на волята" от Джаферович

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

На мнозина може и да не им се понрави, но е факт - Евгения Джаферович е сред финалистите в "Игри на волята". Инфлуенсърката така или иначе имаше опит от предишен формат, в който е участвала, така че може да се каже, че е била подготвена. Но всеки един, който иска да участва в следващо издание на "Игри на волята", определено има какво да научи от представянето ѝ сега. Ето 5 урока, които тя сподели пред vbox7:

1.Гледай предишните сезони

Това ще помогне не само за битките, но и за социалната игра. Могат да се извлекат много поуки, гледайки скандалите, тактиките и стратегиите на участниците досега. Самата Джаферович има и богат житейски опит, който я е научил на много, но за мнозина именно тези ситуации от миналото ще са от полза. Що се отнася до игрите, инфлуенсърката е споделяла, че заедно с Туджаров от предишния сезон са ги анализирали компонент по компонент.

2.Следвай тактиката си

Както във всичко в живота, така и в "Игри на волята" постоянството се отплаща. Затова, ако попаднеш в риалитито, бъди сигурен, че следваш тактиката си с постоянство. Това може да означава и гъвкавост, може и да означава и стоицизъм в решенията.

3.Знай защо го правиш

Евгения Джаферович влезе в "Игри на волята" с много силен аргумент - тя искаше да бъде добър пример за децата си и именно те са онези, чийто образ изплуваше в съзнанието на гримьорката в най-трудните моменти.


4.Нищо не е на всяка цена

Да, победата е важна, но има и по-важни неща от нея - приятелството, принципите, тактиката и най-вече здравето. Ако нещо от тях пострада за сметка на победата, то тя не си струва.

5.Запази спокойствие

Това изисква повече тренировки и от физическите. Но си заслужава. Помага и на Арената, и в племето. Джаферович се спаси от най-големите скандали именно благодарение на спокойствието си и умението първо да мисли, а после да говори.