Певицата Диона преживя ОГРОМНА лична трагедия (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Фолк певицата Диона доби бързо популярност първо със своите авторски рап парчета, а след това като част от продуцентската къща на Галин "Алфа мюзик". Там обаче остана само няколко месеца и отново започна да прави самостоятелни песни в сферата на поп фолка. Текстовете винаги пише сама и затова с хитовете си оставя сериозен отпечатък от себе си върху публиката.

Певицата обаче преживя може би най-голямата криза в живота си. Тя гостува на Мон Дьо, където показа не светското си лице с името Диона, а лицето зад фасадата - Денислава Сашова - момиче от ромски произход, което се оказа притеснителна и доста чувствителна. 

От малка разбира, че различността е причина за подигравки и трудности в живота.

"Диона ми отне всичко!“ признава тази неделя Денислава.

“В началото беше приятно да съм Диона", спомня си певицата за първите стъпки от своята музикална кариера.

“С течение на времето исках да се откажа", признава тя.

За първи път в интервю проговаря за най-голямата загуба в живота си: "Случи ми се едно от най-тежките неща - загубих детето си. Случи се в края на март. Много ме разтресе, то ме съкруши, съсипа ме, счупи ме и нямаше кой да ме събере", сподели още тя в интервю за Мон Дьо и Нова телевизия."


В този тежък период за фолк дивата, тя обвинила артистичния си образ и това, че не се спряла на време от работа.

"Осъзнах, че ако Диона я нямаше, това нямаше да се случи. Исках да спра да бъда Диона. Просто исках да се скрия, да се изправя... сглобих се напук на всичко и всички", категорична е тя.