Предложиха 1000 лева на час на Виктория Капитонова от "Ергенът" (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Виктория Капитонова

Романтичното риалити предаване "Ергенът" приключи преди повече от месец, но помним участничките, а техните изяви в онлайн и интервюта на живо не спират.

Едва ли има има българин, който вече да не знае коя е Виктория Капитонова. Рускинята обиколи няколко риалити формата като MasterChef, а участието ѝ в "Ергенът" ѝ донесе както позитиви, така и негативи - стана още по-разпознаваема, но профилът й в социалната мрежа Инстаграм беше изтрит. 

Последното участие на Виктория Капитонова е в BlitzBox, където отговаря на бързи въпроси напълно искрено. Участието й не мина без провокативни въпроси и такива, по-близки до личния й живот. В него тя сподели, че са й предлагали пари срещу любовни ласки. Ето и повече подробности:

"Това се случи покрай участието ми в "Ергенът". Предлагаха ми 1000 лв. за час, не знам как варират цените, малко ли е, много ли е", отговаря смеейки се инфлуенсърката.

Капитонова признава, че към момента няма мъж до себе си. А за да я впечатли някой, то той трябва да е висок, красив, уверен в себе си, успешен и амбициозен.

Най-интересното е, че рускинята осъзнава какво у нея отблъсква мъжете - това, че държи на материалното, но не мисли да го промени.