ПЪРВО ТУК: Ето го големият победител в "Игри на волята"!

icon
Sofialive.bg
Източник: Нова телевизия

Гого, Алекса, Георги, Филип и Виктория премериха сили в многокомпонентна битка за баланс, бързина, гъвкавост, ровене, хвърляне.

Преди това обаче на последния съвет те чуха думите, насочени към тях, от най-близките им хора. Най-големите изненади на вечерта бяха Цветан, който произнесе красиви и мотивиращи думи за Виктория, както и Фейгин, която се включи, за да подкрепи Георги.

Елица, арзбира се, застана до любимия си и каза, че напълно го подкрепя и го очаква като победител.

Това беше най-емоционалния съвет от всички сезони до момента. Много сълзи, истински думи и откровения бяха чути на него.

На предпоследната битка Алекса си купи предимство, което включваше да има с едно топче по-малко на финалната битка. Това много му помогна, защото завърши втори и се класира за финал, въпреки, че изоставаше по цялото трасе. Гого се забави малко на пъзела, но стигна на време за последния компонент, където за жалост не беше достатъчно бърз и отпадна на полуфинала. Виктория също изоставаше по цялото трасе до финала, защото не успя да извади голям сандък и да изкопае достатъчно голяма дупка.

Георги реши пъзела с нормално темпо. На последния компонент с топчето малко изоставаше, но успя да си извоюва последното място на финал.

Малко преди него последното топче сложи и Филип, с което си запази първото място на финалите.


И така, Георги, Филип и Алекса премериха сили в много тежка мъжка битка с изключително много компоненти, повечето от които за носене на тежести, торнадо, пъзел, дърпане, ровене, плуване. Георги беше в догонващ режим в последните минути от състезанието, въпреки че разликата между него и другите двама беше не повече от минута.

През цялото трасе станахме свидетели на изключително много обрати. Почти до края водеше Филип, но Алекса успя да го обърне на един от последните компоненти, въпреки че силите му бавно и постепенно го напускаха, и да спечели 100 000 лева.

Той стана големият победител в предаването! Честито!