Ралица от "Игри на волята" е сгодена! Ето за кого (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Ралица от този сезон на "Игри на волята" е едно от най-силните момичета физически, което по нищо не отстъпва на мъжете от племената. Тя е от онези момичета, които могат да се похвалят не само със силен чар и добре поддържан външен вид, но и с отлична физика, воля, упоритост.

Тя е само на 20 години, а вече има доста награди от състезания по бодибилдинг и бикини фитнес. Още с влизането ѝ на Арената в първи епизод Георги от Непобедимите ахна от външния ѝ вид и възкликвайки: "Вижте, това момиче е много чисто!", като имаше предвид, че подкожните ѝ мазнини са много малко и Ралица е много силна.

На Арената в много от битките тя носи тежки варели, гуми и какви ли не тежести и се бори наравно с мъжете. Да сме честни, никак не им се дава.

На вчерашната битка поради болка в рамото Ралица падна няколко пъти в басейна и не можа да премине препятствието с халки, но до последно доказа, че притежава силна воля и борбеност, като не се отказа.

Оказа се, че русокосата красавица е сгодена от 13 февруари 2021 година, когато е била на 19 години, разкрива клип на приятеля ѝ, на който се вижда и самото предложение. Вижте годежния пръстен и мъжа на сърцето ѝ.

Той се казва Венцислав Георгиев и също е фитнес модел. Може би любовта към спорта е точно това, което ги е събрало.