Румен Радев разкри шокиращи подробности за "Игри на волята". Крие голяма тайна! (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята/Facebook

Румен Радев гостува в "След игрите", новият официален подкаст на "Игри на волята", където призна нещо ключово за отношенията си с шампионката по самбо Мария Оряшкова.

"С Оряшкова се познаваме може би вече повече от 10 години. С Оряшкова сме много близки. Аз я чувствам като част от моето семейство, но за това никой не знаеше," сподели Радев, който преди се е занимавал активно с джудо.

Румен призна също, че идеята му е била на всяка цена да влезе заедно с приятелката си Теодора Мудева и с Мария Оряшкова в "Игри на волята": "За нас беше изключително важно по всякакъв начин да можем да влезем тримата в предаването и единствения вариант беше, ако не се показва тази връзка между нас.".

Още: Падна голяма мистерия. Изтекоха ВИДЕА от "Игри на волята" 2023

Бившият джудист разкрива, че с Оряшкова нарочно са гледали да пазят някаква дистанция, за да не заподозрат останалите участници близките им отношения.

"Аз с Оряшкова се разбирам само с поглед. Между брат си и Оряшкова не правя разлика," казва още Румен Радев за спортистката.

Радев също така потвърди слуховете, че именно Оряшкова ще бъде кума на предстоящата сватба между него и Мудева.


В кадри от романтичното предложение за брак на Румен към Мудева се виждаше и Оряшкова, облечена в бяло. Това накара феновете на "Игри на волята" да предположат, че Румен и Мудева са се се сприятелили с шампионката в предаването и затова са решили да я направят своя кума, но сега става ясно, че този избор е бил взет много преди участието им в "Игри на волята".

Още: Култов участник в "Игри на волята" ще става баща (СНИМКИ)

Вижте всичко тук:

Какво се случва с Димитър Морунов от "Игри на волята"? (ВИДЕО)

Мирела от "Игри на волята" останала на улицата

Ето колко струва персонална тренировка с Фифо от "Игри на волята"

Кои са бившите гаджета на Мирела от "Игри на волята"? Един от тях е брат на известен изпълнител (СНИМКИ)