ШОК: Евгени изгони сигурната победителка в "Ергенът"

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Днес Евгени изненада Микаела, Поли и Ирина с неочакваната си поява в имението посред бял ден, за да ги поглези с разкрасителна процедура при професионален фризьор. Елена сюрпризирана от музиканта с неочаквана покана за индивидуална романтична среща послучай рождения ѝ ден, изпълнена с много страст и силен адреналин. Двамата се изгубиха в гората, за да се насладят на компанията си далеч от всички останали, а Евгени предизвика избраницата си да си нарисуват взаимно портрети. Елена дори се осмелиха да направят интимно признание пред виртуоза, а неговата реакция беше да ѝ обясни, че все още се колебае между всички тях.

По време на вечерния коктейл зрителите станаха свидетели на повече от интригуващ сблъсък между Елена и Валерия относно това дали интересът на Евгени е по-силен, когато е „извоюван“ от дамата или пък когато е „засвидетелстван“ от самия него. Пианистът имаше възможност да разбере и какви родители биха искали да бъдат претендентките за неговото сърце, а Микаела се изяви с признание за семейството си, след което не сдържа сълзите си. Ясната заявка на Елена, че се вижда до Евгени на финала на надпреварата и за нея друга алтернатива не съществува, пък  предизвика Микаела, която остро ще изрази негодуванието си от това, че редакторката смята крайното решение на „ергена“ за предопределено.

И докато страстите на коктейла се нажежават с всяка изминала минута, Евгени изненада Микаела със спонтанно предложение да захвърлят дрехи и задръжки и да скочат в басейна на имението, за да изживеят като във филм романтичните си копнежи под открито небе. По време на Церемонията на розата стана ясно името на поредната участничка, която няма да получи цвете от музиканта и се наложи да напусне имението на любовта завинаги. И за шок на всички, които писаха, че това е победителката и жената до Евгени - изгонената беше Ирина.