Ще се изненедате да разберете как е изглеждал Гого като по-млад! Не прилича на себе си! (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Гого е нинджата на четвъртия сезон на "Игри на волята". Той има най-голяма издръжливост, гъвкавост и воля за оцеляване. Не веднъж го е доказал, особено през трите седмици пребиваване на Дивата река като част от племето на Супергероите.

На битката, на която трябваше да издържат дълго време само на пети, точно той спаси племето. Това, че тренира калистеника много му помага в игрите и се смята за един от финалистите точно заради всичките горепосочени качества. Чувството му за хумор също е голямо и прави огромно впечатление на аудиторията.

Гого определено е един от фаворитите за спечелването на наградата от 100 000 лева в четвъртия сезон на "Игри на волята". Той е доказал качествата си на Арената като отлична физическа подготовка, спортен хъс, умения за редене на пъзели и стратегическа игра. За физическите му качества със сигурност му помага това, че тренира калистеника. И един от най-добрите в нея.

„Гого на финал“, „Човекът племе“, „Гого е моят фаворит – силен, умен, възпитан, браво! Родителите му могат да се гордеят с него“! Това са само част от коментарите в социалните мрежи, които съпътстват всяка публикация за Гого, наричан от зрителите и съплеменниците си в "Игри на волята" - нинджата.

Бърз преглед на неговия Инстаграм ни показа как е изглеждал Гого преди години. Няма да го познаете, нали?