Симпатична мома напусна "Ергенът"

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Днес от 21:00 ч. поредното групово предизвикателство беше изненада както за момичетата, така и за самия Евгени. Пет от дамите, избрани предварително от виртуоза, имаха свои лични аватари в лицето на пет останалите участнички, които трябваше да предават думите им дословно в комуникацията им с Евгени и да изпълняват стриктно командите им, така че да се доближат максимално до първообраза.

"Куклите на конци“, които се превърнаха в изцяло нови самоличности – на Мерилин Монро, Снежанка, Рапунцел, Жената котка и японска гейша, бяха контролирани дистанционно от своите "кукловоди“ със слушалка в ухото, а задачата на Евгени беше да определи кое е най-доброто превъплъщение и да отгатне кое от момичетата стои от отсрещната страна. Накрая индивидуална среща получи не само Елена, но и нейният аватар Валерия.

По време на вечерния коктейл зрителите станаха свидетели на едно от най-чувствените усамотения до този момент в градината на имението, където се разрази истинска буря от страст под дъжда. Елена, от своя страна, усети, че Евгени ѝ е обиден, тъй като не е оценила един от жестовете му - най-вече, че не носи колието, което той ѝ подари, а това доведе до непредсказуем обрат във взаимоотношенията им.

Междувременно, за да отвърне на жеста на Евгени, че е защитил достойнството ѝ в конфликта ѝ с Елисавета, Пам сюрпризира харизматичния "ерген“ със специално подготвена изненада. Станахме свидетели и на повече от откровен разговор между Евгени и Елена, в който тя за пръв път даде воля на емоциите си и не сдържа сълзите си, провокирана от грешката, която е допуснала.

Евгени разбра Елена и ѝ каза, че я намира за повече от интелигентна.

В края на вечерта се състоя Церемония на розата, в която Евгени не даде роза на Меган, а причината е, че Евгени изиска от нея да бъде по-инициативна.