След много сълзи и болки: Кое племе отива на съвет в "Игри на волята"?

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

В днешния епизод Безстрашни, Непобедими и Супергерои трябваше да пренесат по петима играчи с главата надолу през многокомпонентно трасе, за да съберат кубове, които да подредят във финалния пъзел - игра, която сме срещали последните два сезона. Непобедимите се забавиха доста заради прилошаването и сълзите на Звезделина, не можаха да наваксат това и загубиха битката. Още утре те ще се видят с Ралица на номинационен съвет. 

Супергероите бяха първото племе, което се спаси. Тяхната стратегия бе правилно разпределение на позиции и тежест - точно затова те наредиха Цецо да не участва, тъй като е твърде тежък и висок за пренасяне. Безстрашните завършиха втори, благодарение на умението на Джаферович да решава пъзели.

След битката Непобедимите посочиха Звезделина като причина за тяхната загуба, защото оплакването ѝ по трасето ги е забавило. По-рано през деня Георги доста обтегна отношенията със съплеменниците си заради обилното количество храна, което демонстративно яде пред изгладнялото си племе. На Стопанството Алекса открито се конфронтира с Илиян, а причината е количеството храна и свършената работа.

КОЙ ОТ НЕПОБЕДИМИТЕ ЩЕ ОТИДЕ НА БИТКА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ - ще разберем още утре.