След побой вижте втората напуснала "Ергенът" 2

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Днешният епизод на втория сезон на "Ергенът" беше изключително емоционален. Още от началото ни представиха физическия сблъсък между Мони и Теодора. Причината за него беше една везна, която Габи, Теодора и Елисавета са скрили от Мони нарочно с цел да предизвикат танцьорката. Последвали дърпания на коси, разлята кола в лицето и счупени чаши.

Евгени покани част от момичетата на романтична среща, която бе доста по-различна от това, което останалите си представяха. На нея присъстваше Александра от първи сезон на романтичното риалити в ролята си на психолог.

Тя им зададе поредица от лични въпроси, които предизвикаха буря от емоции в дамите и дори сълзи в очите на Милица, която призна, че е била жертва на домашно насилие.

Пам призна, че смята, че прави хубав секс, което на последвалия коктейл предизвика коментари от страна на Габи и скандал между двете.

Именно от тези въпроси стана ясно за Евгени какво се е случило между Мони и Теди и той напусна груповата среща и не се яви на последвалия коктейл, което беше доста разочароващо за дамите.

На следващия коктейл той се опита да сдобри двете дами, но нито една не подаде ръка за извинение. На последвалата церемония на розите без такава се оказаха Мария, Мони и Теди, а тази, която трябваше да си тръгне беше именно Теди.

Не сме наясно дали причината за решението му е бил физическият сблъсък, но решението му е категорично.


Ергенът