Свадата между Аспарух и Алекса от "Игри на волята" продължава: Призовавам го (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook

Аспарух, който напусна "Игри на волята" продължава да иска двубой с Алекса, като дори е намерил клетка за ММА състезания, където да уредят противоречията си.

Двамата са в много лоши отношения от няколко дни, а причината е, че на първата елиминационна битка Алекса нарече Аспарух "мишка" и критикува остро уменията му да плува. Двамата не престават да разменят обиди и закани в Инстаграм, а чатовете им станаха публични.

В интервю при Гала от днес Аспарух отново покани на двубой гаджето на Елица и дори поиска съвместна пресконференция с него, на която да се уточнят подробностите за битката.

"Той каза, че аз не ставам за нищо - нека видим дали е така", каза Аспарух и отново уточни, че има страх от водата заради давене като малък.

"Спортист съм и съм се доказал в много спортове. Хубаво качество е да умееш да плуваш. Но аз още в началото заявих, че не умея, тъй като имам страх. Давил съм се като малък. Бях на зелено училище в трети клас и си казах, че мога да плувам. Директно скочих в един басейн, където потънах като котва надолу. Никой не видя и едвам излязох. Нагълтах много вода и повече от час кашлях. Имам панически страх от вода, но преодолях себе си. Мисля, че е голяма стъпка“, призна силовият атлет.

Аспарух си тръгна на ранен етап от играта и призна, че е разочарован от този факт.

“Тръгвам си много разочарован от самия себе си. Яд ме е, че не успях да покажа всичко, на което съм способен. Твърде рано си тръгвам, но ми хареса времето, прекарано тук, и хората, с които се запознах. Всички са достойни и заслужават победата!” - каза Аспарух след втората си индивидуална битка за оставане в шоуто. 


Той напуска предаването служебно и пожела на Филип от Безстрашните успех.

Вижте как обясни конфликта помежду им Аспарух в това видео: