Събраха ли се отново Силвия Петкова и Зоран Петровски? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Личен архив

Преди повече от месец Силвия Петкова обяви официално в своя личен фейсбук и фейсбук страницата си, че се разделя с половинката си Зоран - победителя в Survivor.  Заедно са от много години и плод на тяхната любов е прекрасният им син - Сива. Силвия може да се похвали със завидна актьорска кариера и много участия, за които малко са онези, които не знаят.

Ето какво написа Силвия, а след това изтри: „Внимание, внимание, всички мишки на събрание. 3а да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак... Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най- вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така!".

Наблюдателни последователи обаче забелязаха много неизвестни около уж приключилата им връзка. Силвия изтри поста, с който обяви раздялата с половинката си, а няколко човека са ги забелязали заедно на къмпинг в Черноморец. 

Там е бил и синът им Сива. Хората започват да се питат дали наистина са се разделяли или просто са се скарали и в изблик на емоционалност Силвия е написала този пост. Вторият вариант е много вероятен, тъй като от цялото българско Черноморие и всички останали възможности за прекарване на летните отпуски двете звезди са продължили дори и след раздялата си да прекарат ваканцията си в същия къмпинг в Черноморец, където ходят всяка година.

3оран така и не публикува думите й на своите страници в социалните мрежи. Дни по-рано той бе пуснал снимка с жена си, за която бе написал: „Любовта на живота ми". Не е трудно да се досетим, че не е бил щастлив от решението за раздялата и че тя едва ли е настъпила по негова идея.

Той никога не е крил, че актрисата е голямата му любов. Самата тя също винаги е показвала горещи чувства към режисьора, с когото изглеждаха като олицетворение на идеалната двойка.