Съвет на деня според фазата на Луната - 20 ноември 2023

icon
Sofialive.bg
Източник: Getty Images

Овен (21 март - 19 април):

Възползвайте се от енергията на растящата луна, за да започнете нов проект или предизвикателство. Денят е подходящ за динамични и активни начинания.

Телец (20 април - 20 май):

Още: Посочи случайно число от 1 до 15. Вижте сега какво КЪСМЕТЧЕ ви дава Вселената:

На растяща луна се фокусирайте върху финансовите си цели. Планирайте инвестиции или прегледайте бюджета си внимателно за по-добро управление на ресурсите ви.

Близнаци (21 май - 20 юни):

Споделете идеите си с околните, използвайки енергията на луната. Денят е благоприятен за комуникация, обмен на информация и развитие на социални връзки.


Рак (21 юни - 22 юли):

Още: Посочете случайно число от 1 до 14. Сега вижте какво КЪСМЕТЧЕ ви дава ВСЕЛЕНАТА:

На растяща луна обърнете внимание на личното си благополучие. Започнете нова програма за хранене или физическа активност, които ще подобрят вашето здраве.

Лъв (23 юли - 22 август):

Използвайте енергията на луната, за да се фокусирате върху творчески проекти. Този ден е подходящ за самовиражение и изразяване на вашия уникален талант.

Дева (23 август - 22 септември):

Още: Посочете случайно число от 1 до 11. Сега вижте какво КЪСМЕТЧЕ ви дава ВСЕЛЕНАТА:

Работете върху подобряване на дома си и семейните отношения по време на растящата луна. Промени в интериора или общуването с близки хора ще бъдат особено благоприятни.

Везни (23 септември - 22 октомври):

На растяща луна се фокусирайте върху комуникацията с околните. Изразете своите мисли и чувства, слушайте внимателно и установявайте нови връзки.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември):

Още: Хванете едно число от 1 до 7. Вселената ви дава това КЪСМЕТЧЕ:

Използвайте енергията на луната, за да се фокусирате върху личното си развитие. Този ден е подходящ за самоанализ, задаване на цели и работа върху лични предизвикателства.

Стрелец (22 ноември - 21 декември):

На растяща луна подчертайте финансовите аспекти на живота си. Разгледайте възможности за пестене или инвестиции, които да подобрят материалното ви благосъстояние.

Козирог (22 декември - 19 януари):

Още: Изберете си число от 1 до 12. Вижте какво КЪСМЕТЧЕ се крие зад него!

Обръщайте внимание на междуличностните ви отношения по време на растяща луна. Денят е подходящ за изглаждане на конфликти, подобряване на сътрудничеството и укрепване на партньорските връзки.

Водолей (20 януари - 18 февруари):

Използвайте енергията на луната, за да се фокусирате върху личния си растеж. Разгледайте нови възможности за образование или разширяване на знанията си.

Риби (19 февруари - 20 март):

Още: Изберете си числи от 1 до 11. Вижте какво КЪСМЕТЧЕ се крие зад него

На растяща луна обърнете внимание на творческите и духовни стремежи. Този ден е благоприятен за изразяване на вътрешната си същност и търсене на вдъхновение.