Тази, която смятахме за победителка, напусна "Ергенът"

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Имението на любовта беше разтърсено от неочакваното завръщане на Айлин, а зрителите станаха свидетели на зараждаща се „коалиция“ между две от най-изявените съпернички за сърцето на Евгени - Елена и Валерия, както и на невиждана до този момент изпепеляваща страст между пианиста и Виктория.

Зрителите станаха свидетели на неочакваното завръщане на отпадналата миналата седмица участничка Айлин, което се посрещна с изненада както от Евгени, така и от останалите момичета. От своя страна, някои от дамите като Елена се почувстваха засегнати от евентуалната възможност моделката да получи втори шанс и открито ще заявят, че това не би било честно и уважително спрямо тях.

Всичко започна от това, че Валерия случайно видя Айлин, а парфюмът на моделката издаде, че е някъде около имението. Всички без Валерия и Джия са негативно настроени спрямо връщането на Айлин.

Елена поиска обяснение от Евгени на коктейла и получи отговор, че Айлин няма да се връща в предаването, защото това не би било честно спрямо останалите претендентки за сърцето му.

Днес Евгени покани на специална групова среща шест от дамите, които заедно с него буквално захвърлиха дрехи и задръжки на горещ плажен коктейл. Смелостта на Виктория за пръв път да флиртува открито с музиканта и постоянно да търси близост с него се разчете като дързък ход дори и от най-близките ѝ приятелки в имението – дотолкова, че самите те да искат да я „удавят“ в басейна. Евгени влезе в ролята на плажен йога инструктор, а това разгорещи дамите до краен предел.

Междувременно, в имението Валерия и Елена използваха времето, за да обсъдят възможна „унищожителна коалиция“, макар до този момент да са се откроявали като две от най-изявените съпернички за сърцето на „ергена“.

По време на вечерния коктейл Елена използва усамотението си с Евгени, за да го попита директно дали, извън емоционалното привличане помежду им, я намира за сексапилна и я харесва като жена. Зрителите станаха свидетели и на неудържимия страстен порив на музиканта именно към нея.


В края на вечерта ще се проведе поредната Церемония на розата, след която Джия не получи своята роза и напусна "Ергенът".