Тази красавица влиза в "Игри на волята" 5! Вижте СНИМКИТЕ ѝ!

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Предани фенове на "Игри на волята" със сигурност помнят Джералдин Тодорова, която стана детето-чудо във втория сезон на предаването. Тя победи в усилващата напрежението кастинг битка срещу шампионката по плуване Габриела Олимпиева.

Джералдин, станала известна и като най-младият участник в историята на "Игри на волята", се изправи срещу Габриела и се представи на високо ниво. 

През миналата събота Габриела загуби кастинг битката срещу Джералдин, която се бе записала във формата заедно с брат си Валентин. Въпреки че и двамата не успяха да спечелят място в сезон 5, техните амбиции не избледняват и те се надяват да се завърнат в играта през следващия сезон.

Още: Още не са дали наградата, а победителят в "Игри на волята 5" вече похарчи 100-те бона. Ето какво направи с тях!

Габриела споделя своите мисли след загубата: "Имало моменти, в които се чувствах лошо, когато Старейшините избраха Джералдин. Но след този момент си дадох сметка, че аз също бих направила същото нещо на тяхно място. Понякога залагаш на по-сигурното решение, така че не мога да се сърдя. Играх играта така, както чувствах в себе си, и дадох всичко от себе си." Голямата амбиция на Габриела може да я накара да се завърне по-силна в бъдеще.

Ива и Цецо от "Игри на волята" се появиха заедно в ефир. Заедно ли са? (ВИДЕО)


Ужас! Участник от "Игри на волята" е получавал смъртни заплахи. (ВИДЕО)

Гатьо от "Игри на волята" не си затвори устата след напускането. Разкри много неща за предаването.

Участничка от "Игри на волята" се сгоди! На седмото небе е! (СНИМКИ)

Мирела от "Игри на волята" пуска песен (ВИДЕО)

Помните ли Мани от "Игри на волята"? Отново закова вниманието върху себе си (ВИДЕО)