Тик-токърка разкри истинската победителка в "Ергенът"

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Вторият сезон на "Ергенът" вече е тук и всеки зрител тръпне в очакване да види кое от всичките момичета в предаването ще получи последната роза от Евгени Генчев.

Епизодите на най-романтичното риалити „Ергенът“ се трупат, а с него започват да падат маските и задръжките на някои от участничките. Дори момичета, доскоро смятани за скромни започнаха да вадят истинската си същност.

Тик-токърката Жаки е известна в интернет пространството с това, че познава победителите в риалити предаванията. Преди време тя позна първите три места в трети сезон на "Игри на волята", след това победителката в първи сезон на "Ергенът" Виктория Капитонова, а тази година и победителят в четвърти сезон на "Игри на волята" Алекса.

Тази седмица тя качи ново видео, в което обяснява, че изтеклата информация за това, че победителката в "Ергенът" 2 е Ирина е абсолютно неправилно и подвеждащо, защото от продукцията са знаели, че Жаки ще направи видео. Освен това видеото, което качи Теа, съпругата на Наум Шопов, също било изцяло режисирано от продукцията, защото за тях е от полза да има спекулации относно победителката.

Според тик-токърката на финал ще бъдат Валерия и Айлин, нещо щяло да се случи и Айлин взима втора позиция, а Валерия печели пръстен и сърцето на Евгени.

Напомняме, че първата целувка във втори сезон на "Ергенът" е с Валерия и по всичко личи, че между двамата има много химия.

Ето и видеото:

@jackie.world.new


За малко от Ергенът да успеят да ме заблудят… решиха, че като пускат фалшиви новини с победителката, аз няма да проверя информацията…

♬ original sound - jackie.world.new