Това ли е новият мъж на Александра Богданска? Привлекателен бизнесмен (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Instagram

Разводът на Петканови е факт от доста време. Двамата разумно разпределиха грижите си за Габриел, така че той да не чувства липсата на нито един от тях. Двамата уж запазиха приятелски отношения, но от доста време не бяха споделяли общи кадри. Вчера Лудият репортер направи това и някои фенове се усъмниха да не би да са се събрали.

Всички съмнения бяха разбити на пух и прах, след като се разбра, че това е рекламна снимка и те споделят впечатления от операцията за нос, която си направиха заедно преди година.

В последните дни Александра качва снимки в своя Инстаграм профил от Лондон. По-късно се оказа, че не е сама там и няколко снимки с красив мъж до нея я издадоха, че може би е намерила любовта в британската столица.

Мъжът, с когото се е снимала е пъстроок красавец на около 30 години, който работи като маркетинг директор и мениджър на болница. На някои от снимките дамата позират пред известен хотел в Лондон, където бизнесменът работи.

Александра изглежда щастлива в компанията му. Все още не е обявила официално дали това е новата ѝ любов или снимките са по работен ангажимент.