Това ли е победителят в четвъртия сезон на "Игри на волята"?

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Гого определено е един от фаворитите за спечелването на наградата от 100 000 лева в четвъртия сезон на "Игри на волята". Той е доказал качествата си на Арената като отлична физическа подготовка, спортен хъс, умения за редене на пъзели и стратегическа игра. За физическите му качества със сигурност му помага това, че тренира калистеника. И един от най-добрите в нея. 

„Гого на финал“, „Човекът племе“, „Гого е моят фаворит – силен, умен, възпитан, браво! Родителите му могат да се гордеят с него“! Това са само част от коментарите в социалните мрежи, които съпътстват всяка публикация за Гого, наричан от зрителите и съплеменниците си в "Игри на волята" - нинджата.

Ето защо според зрителите той е най-вероятният победител в предаването:

Има много добро чувство за хумор

Това е качество на Гого, което се открои още в първите седмици на предаването. Най-интересният момент, в който той е проявил това свое качество, е онзи, когато Супергероите отидоха на Дивата река и на синхрона той каза следното: "Това, което ми направи впечатление на пустия плаж е, че няма нищо. Пусто е, нали..". Друг подобен момент е този, когато Алекса и Илиян се карат, а Гого подостря ножовете, докато приготвя боб и ги гледа със страшен театрален поглед. 

Има отлични физически качества

Това е неоспорим факт - няма препятствие, което не е преодолял и битка, на която да не се е справил. Най-впечатляваща е битка с висенето на пети, на която той остана последен и спаси племето си от елиминация. Тогава самият той призна, че калистениката много му е помогнала, за да събере сили и да премине и през това препятствие.


Той е неповторим 

Нинджата на четвъртия сезон на "Игри на волята" определено има свой собствен стил на обличане и изразяване, което го прави уникален и по този начин печели много зрители на своя страна. 

Има спортсменско отношение и не би предал племето си

За разлика от много други участници в предаването, Гого никога не би предал племето си, не би участвал в коалиции, не би заговорничел спрямо някого и още повече - никога не би саботирал битка, каквото и да се случва. Винаги дава всичко от себе си на Арената и това е видимо от всички. 

Привлекателен е

Гого събира стотици комплименти в социалните мрежи от дами, гледащи предаването, които той е спечелил не само с горепосочените качества, но и с друго - добре поддържан външен вид и чар. 

Във визитката си Гого споделя, че работи в Саудитска Арабия като фитнес треньор и на моменти води дори монашески начин на живот. Понякога минават месеци, в които не комуникира с жена. Сега обаче се радва на огромно женско внимание.