Три неща, които жените, искащи Генчо от "Игри на волята", трябва да знаят (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Само преди няколко седмици в последната капитанска битка на Арената на “Игри на волята” Джаферович елиминира Генчо - един от най-силните мъже в тазгодишния сезон 4 и един от фаворитите за голямата награда. И въпреки че земеделецът дразнеше голяма част от жените в своето племе, той все пак има дългогодишна връзка и следователно опит с нежния пол. Точно затова Генчо даде своите топ 3 съвета на жените, които искат да бъдат със земеделци пред vbox7.

1.Всяка жена, която иска да бъде със земеделец, трябва да обича природата и всичките ѝ богатства гори, поля, животни - и не само да ги харесва, но и да се чувства заредена в тази обстановка.

2.От изключително голямо значение е да бъде наистина добър шофьор, тъй като нивите не са в центъра на София и се налага се да се карат джипове оф-роуд и има много ситуации, в които е добре да има кой да ви помогне и да ви издърпа от калта. Стягайте се и бъдете стабилни зад волана.

3.След добре свършената работа земеделецът най-много обича да прави домашни купони. Тайфите по малките градове са огромни, така че е много важно жената да обича да посреща много гости, да умее да готви и да се забавлява заедно с тях. Помнете.