Туньо не издържа! Каза всичко за "Игри на волята"! Ще ви изненада!

icon
Sofialive.bg
Източник: "Игри на волята: България"/Facebook

Един от най-колоритните състезатели на Арената на най-екстремното риалити гостува в студиото на „На кафе“, за да разкаже какво го е мотивирало да се запише за участие в предаването и с какви емоции и впечатления напуска „Игри на волята“ 5.

„Преди да започна да работя в телевизия, бях в сферата на търговията в продължение на 11 години. Между двата периода имах месец почивка, който прекарах със семейството си. Оказа се, че гледат „Игри на волята“. Аз не бях го гледал преди, по това време излъчваха трети сезон. Много ми хареса предаването. Видях, че има и стратегическа част, освен силно изявена спортна. Дадох си сметка, че аз, искайки да стана водещ в телевизия, няма как дас е случи по каналния ред, защото не съм завършил журналистика. Прецених, че освен че ще ми хареса да участвам в подобно предаване, ще ми бъде и трамплин за някакъв вид популярност, за да стана по-лесно водещ. Това беше причината да се запиша за четвърти сезон, в който не успях да вляза. Реших да наблегна на физическата подготовка и да се прицеля в пети сезон. Дотогава не бях влизал в зала. За мен фитнеса е безсмислен, аз ходя на кросфит. За мен той е по-интересен“, споделя той.

„Решавал съм всякакви пъзели, но се провалих по ред причини. Не бях редил пъзел, в който не знам какво редя. Винаги съм се водил по картинка“, споделя Туньо и съветва следващите състезатели на Арената да тренират като редят пъзели без да гледат картинките.

Още: Валери от "Игри на волята" стана бандит (СНИМКИ)

„Прекрасно знаех в какво се забърквам и че телевизията гони рейтинг. Това да си по-обран, за да не си кажат нещо хората – не е ок за мен. Знаех, че в социалната игра няма да съм добър, защото лесно влизам в конфликти. Не умея да си трая, а и не искам. Но преди да прецакам племето с пъзела, всичко си беше „цветя и рози“. Не сме имали нито една напрегната ситуация. Пъзелът произведе ефекта на доминото. А след това се задействаха и другите сюжетни линии“, категоричен е той.

Туньо прогнозира, че съотборника му Вальо ще бъде аут от племето. „Всички разбраха, че поведението му е неадекватно в играта. Веднъж говори едно, а малко по-късно – прави друго. Това няма как да остане незабелязано. Жалко, че не номинираха него, защото щях да го отстраня и да съм още в играта.“

„Исках да играя с жените. Стискам им палци и ще се радвам дама да спечели пети сезон на „Игри на волята“.


Пет урока как да победим в "Игри на волята" от Джаферович

Джаферович от "Игри на волята" показа истинските взаимоотношения в семейството си

Джаферович от "Игри на волята" крие интересно минало - изтекоха провокативни снимки (СНИМКИ)

Коя всъщност е Мирослава от "Игри на волята"? Има ли неща, които не знаем за нея?