Участниците от "Игри на волята" купонясват (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Участниците от четвъртия сезон на "Игри на волята" се събраха отново в нощен клуб в столицата и поливат успехите си на Арената. Това, което изненада мнозина е, че повечето са запазили добрите си отношения, а сред тях присъстват и участници от предишни сезони.

Те често по традиция се събират всяка вечер, за да гледат заедно епизодите на шоуто, но този път са решили да се отдадат на нощен живот. Участниците бяха на участие на Галин в Студентски град.

Там бяха Цветан, Велислава, Ралица, Лефтеров, Гайтанов, Михаела, Зори, Фейгин и Касим. Изненадващо към тях се присъединиха Елизабет и Габриела от миналия сезон на предаването. Всички се питат обаче къде са Мирела и Валери? 

Черешката на вечерта се оказва "царят на пъзелите" Касим. Галин по традиция избира няколко момчета и момичета, които качва на сцената да танцуват и накрая избира победител, на който лично дава 100 лв. под неговия прицел попадна Касим, който се раздаде на макс на сцената и показа завидни танцувални умения с ханша. Галин даде парите на друг, а Касим се утеши с безплатна бутилка алкохол за компанията си. Талантът му все пак беше оценен.