Валери от "Игри на волята" призна дали е бил интимен с Мирела и още лични подробности (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Валери Григоров е на 23 години и определено бе сред фаворитите в четвърти сезон на „Игри на волята“. За съжаление, сина на Мария Гроздева се препъна на пъзела и на изненадваща елиминационна капитанска битка завърши на последно място и трябваше да напусне шоуто завинаги. Валери признава, че самият той не е очаквал такова развитие на нещата, и въпреки добрата физическа подготовка, отчита като грешка, че не е наблегнал на решаването на пъзели.

В интервю пред vbox7 той сподели, че е имал интимна връзка с известна българка, но не разкрива коя е, както всеки джентълмен би направил. Потребителите в социалните мрежи и в коментари подозират, че това може би е Мирела, която също доби голяма популярност, участвайки в предаването.

Между двамата прехвърчаха искри в "Игри на волята". Мирела дори трудно преживя, че Валери напусна приключенското шоу, а реакцията ѝ подхрани още повече слуховете за връзката помежду им. Валери все пак отрече пред Vbox7, че между него и Мирела е имало нещо повече от приятелство.

В интервюто споделя и доста лични и интимни факти от личния си живот като това, че не изневерява, не е правил тройка и не е правил секс на публично място.

Сподели още нещо - напишквал се е, докато спи.