Валери от "Игри на волята" влезе при Гала и разказа за предаването и любовта с Мирела (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Гала покани сина на Мария Гроздева - Валери в "На кафе" след отпадането му от "Игри на волята".

Той остана до края на предаването ѝ и дори влезе като допълнителен панелист.

"Няма да се учудим ако започне по-често да го вика, за да замества някой от панелистите си", коментираха зрители, надушили предпочитанията и симпатиите на Гала към Валери. 

Валери беше един от фаворитите в предаването не само на зрителите, но и на участниците вътре. Това споделиха открито Георги и Генчо от Непобедимите, както и почти всички от Безстрашните. Той прикова вниманието не само с визия, но и с възпитание и добротата си, която се забелязваше извън физическите му способности на терена на игрите. Името му дори беше спрягано за финалист с другият силен играч в риалитито - Филип.

"Решавах пъзели, ама явно не съм решавал достатъчно и то се видя. На телефона съм решавал, но то няма нищо общо с реалността", сподели той за пъзелите.

„Да, не отидох на Олимпиада, но така си изиграх играта. Думата коалиция за мен е нещо лошо и ме караше де се чувствам зле. Трудно приемах неутралитета и се чувствах зле на номинационните съвети. Не знаех какво се случва и къде се намирам, и това се вижда. Имах нулева стратегия, защото си мислех, че на този етап не ми е необходима и не исках да влизам в коалиции. Според мен стратегия се включва когато си притеснен или нещо те застрашава. Аз нямах притеснението, че съплеменниците ще ме номинират и ще отида на битка. Исках да ме номинират и го подтиквах към това. Чувствах се добре вътре, сякаш съм със семейството ми. Не съм усетил някой като враг, а всички ги чувствах близки, готини и приятели. Затова и не исках да правя схеми срещу някой. Ако имах някой враг сигурно щеше да ми е по-лесно да изиграя играта. Но в случая нямаше такъв човек“, признава Валери, който показа, че не се плаши от битки и състезания.

Не можах да усетя мизерията, глада, комарите на Дивата река, въпреки че първата нощ ми беше много студено, но не съм обективен. Първите два дни и на плажа на Обиталището беше страхотен студ. След като излязох отидох с колелото си до Обиталището. Исках да го видя отново, но тъй като беше влажно, ме нападнаха мухи, които бяха навсякъде по мен. Зачудих се как тези хора и екипа са слизали до този плаж. Изключително стръмен е отвеса на склона. Навесът все още стоеше и дори полежах малко, за да си представя къде и как са се крили тези хора от студа и слънцето и как са оцелявали там“, разказва с респект за впечатленията си от местата, които обитават и затрудняват участниците в риалитито.


Вижте какво каза за мирела във видеото тук: