Валерия от "Ергенът" направи интересно признание

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Победителката в "Ергенът" направи признанието, че следва повече животни в социалните мрежи, отколкото хора. И не само това - кучелюбката си пише с четириногите и дори си чуква среща с тях... на другия край на света.

"Да, така е! Следвам повече животни, отколкото хора. От човеците са повече вегани, които не познавам и не ме интересуват, но си крада рецепти. Има животни, с които си пиша. С мъже може и да не си уреждам срещи, но с кучета - да. Бях си уреди среща с две кучета в един парк в Япония. С тях си пиша в Инстаграм. Със собствениците де", обясни Валерия и хвърли в недоумение мнозина.

Една от култовите животинки, които следва любителката на четириногите, е котката Минка. Мяукащият пухкавел е сред набиращите популярност звезди в социалните мрежи. Манията на Валерия по животни е толкова, че избраницата на пианиста Евгени заяви в прав текст, че след десет години си представя дом с огромен роял, на който къдравия музикант свири, а около него са десетки кучета и котки, някои от които "кацнали" и върху самото пиано.