Вероятно ще махат Джаферович от "Сървайвър"?

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

„Сървайвър 7“ се оказа истински провал, а най-жестоките критики тази година отнесе новият водещ – Ваня Джаферович. Зрителите не могат да простят акцента на хърватина и твърдят, че им трябват субтитри, за да го разбират. Те масово роптаят срещу бившия футболист и за първи път в историята на bTV обмислят да сменят водещия в движение.

Спешно се търси ново лице, което да заеме мястото на Ваня Джаферович в „Сървайвър“, твърдят източници на "Уикенд". За разлика от другите сезони на риалитито в България, този се излъчва почти в момента, в който се случват и събитията от епизодите. Благодарение на това водещият може да се смени в движение, ако се налага.

Проблемът обаче е кой да бъде поставен на мястото на бившия футболист? Ако тепърва започнат кастинги, изборът за ново лице ще отнеме седмици, а рейтингът е катастрофален. За да се реанимира шоуто, спешно му трябва водещ, който хем да бъде популярен, хем обичан от хората. Идеалният избор според масовите мнения би бил Владо Карамазов, който се оказа любимото лице на феновете на формата. Но той вече нямал никакво желание да се занимава с bTV.