Вероника от Hell`s Kitchen нападна Станислав след изгонването си

icon
Sofialive.bg
Източник: Hell's Kitchen/Facebook

Страстната хоби готвачка Вероника напусна оспорваната кулинарна надпревара на Hell's Kitchen. Момичето от Видин трябваше да свали престилката след слабото си представяне по време на вечерните резервации.

Вероника разказа в интервю за предаването "На кафе" подвече за отношенията между участниците в Hell's Kitchen, за нещата, които са ѝ попречили да остане в риалитито и за безрезервната подкрепа, която получава от нейния най-близък човек.

„Забавлявахме се много в къщата и двата отбора бяхме като едно семейство. Играехме различни игри.“ – сподели Вероника. Въпреки че преживяванията ѝ в къщата на Hell's Kitchen са предимно положителни, един от участниците не е неправил престоя на хоби кулинарката толкова приятен. Вероника намекна за моменти, които са създали лошото ѝ впечатление за сладкаря Станислав и които не са видяни от зрителите.

„Както и в живота ще продължа взаимоотношенията си с някои от участниците, а с други – не. Нищо лично към Станислав, но извън играта не бих комуникирала с него навън. Може и да е невероятен сладкар, но мнението ми е провокирано от личните ни взаимоотношения в предаването, които навярно не са се видели от зрителите.“

Вероника осъзнава и собствените си грешки в предаването. Въпреки че беше изпратена вкъщи от шеф Ангелов, тя не се чувства губеща в състезанието, а напротив – благодарна е, че това я е накарало да излезе от зоната си на комфорт.

„Имаше прекалено много паника в мен. Нормално е да се отрази и на другите. Все пак това е отборна игра. Но смея да твърдя, че се справихме добре и че много пъти сме си помагали. Всеки има какво да научи в Кухнята на Ада. Аз не съм професионален готвач, а маникюристка. Но съм гледала всички сезони на предаването с голям интерес. Тъй като тази година за първи път можеха да кандидатстват и хоби кулинари и професионални готвачи, реших да си подам кандидатурата. Преминах през абсолютно всички кастинги, но вътре нещата стоят по друг начин.“ – каза видинчанката в "На кафе".

Непосредствено преди влизането си в Hell’s Kitchen Вероника се разколебава, но гаджето ѝ е категорично „за“ участието ѝ в шоуто. Той я подтиква да опита късмета си и да изпита себе си, за да научи нови неща.


„Близките ми смятат, че съм се представила достойно. Както смятам и аз. Изненада ги, че бях толкова емоционална. В реалния живот трудно мога да се разплача и приемам нещата с гордо вдигната глава.“ – сподели още Вероника.

Приятелят на Вероника е най-важният човек в живота ѝ - някой, който я кара да се развива и е голяма опора за нея. Момичето разказа, че благодарение на финансовата и емоционална подкрепа от страна на половинката си е успяла да стартира собствен бизнес като маникюристка след Hell's Kitchen.

Вероника разказва, че готви от малка. Но човекът, който я подтиква да експериментира в кухнята е нейният дядо, който подхожда с огромно внимание към приготвянето на храната. Дори 70-годишен продължава силно да се интересува от кулинарията. От него се научава да меси невероятни питки.