Веселина от "Игри на волята" посече Елица (ВИДЕО)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Ще запомним Веселина от четвъртия сезон на "Игри на волята" с това, че имаше много остър език и не търпеше несправедливости. За нея например беше напълно некоректно Георги да яде пред останалите, докато те гладуват.

Веселина напусна играта на много ранен етап от играта, но обясни, че не съжалява за това. Тя беше най-възрастният участник този сезон. 

Доста пъти Веселина влезе в конфликт с хората в племето си, но след предаването предаде ясни послания за някои от тях. 

"Подлизурко чаровен, арстистичен, харизматичен... събери си мозъчето, дръж устичката затворена и мисли. Мисли дали не дразниш прекалено много, дали не си си повярва прекалено много", каза Веселина за Георги.

Тя не пропусна да посече Елица с думите си. Даде ѝ съвет да не си "го мери с мъжете", ако иска да задържи Алекса до себе си. "Няма мъж в този живот, който да се уважава, но и на когото да му е приятно да си го мери с теб. Спортните титли са едно, отношенията в живота - друго".

За свой фаворит Веселина посочва Гената, който и вътре в играта изглеждаше в най-добри отношения с нея. "Ти си специален претендент за победител. Надявам се, че загубата на другарчето ти Аспарух няма да доведе до разруха на стратегиите ти за финал".