Виктория Капитонова се оплака от сериозен проблем и поиска съвет

icon
Sofialive.bg
Източник: Виктория Капитонова

Над два месеца след краят на романтичното предаване "Ергенът", а една от участничките - рускинята Виктория Капитонова е отново в центъра на медийното и общественото внимание. Тя спечели предаването, но не и сърцето на най-желания ерген в България - Виктор Стоянов.

Рускинята, която предизвика много скандали около себе си, е вече с възстановен профил в социалната мрежа Инстаграм. Предполагаме, че знаете, че Капитонова се гмурна в ново шоу, наречено "Къщата на инфлуенсърите", заедно с Ева. Може да разберете повече за него ТУК.

Наскоро Виктория Капитонова се включи в Инстаграм с молба за съвет, тъй като има сериозен проблем и не знае как да се справи с него. А именно - косопад. Тове е кошмарът на всяка жена, защото няма такава, която да не иска здрава, гъста и дълга коса. 

Рускинята се подвизава като инфлуенсър в социалните мрежи и красотата й е това, на което наистина разчита и е съвсем разбираемо, че е силно притеснена.

Явно традиционните терапии, на които се подлагат инфлуенсърите в тези случаи, не са помогнали, и затова Капитонова се обърна към последователите си за всякакви съвети - бабешки рецепти, народна медицина, абсолютно всичко, което можем да си представим. "Със сигурност ще пробвам някои от вашите съвети", обеща Капитонова.