Виктория от "Игри на волята" е обсипвана с подаръци: Цецо ли я глези така? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Любовните трепети между Виктория и Цецо са видими за всички в четвъртия сезон на "Игри на волята". Двамата директно изразяват чувствата, а дори след излизането си от предаването Цецо сподели в интервю пред Гала, че я обича.

"Бяхме си казали, че ако има нещо евентуално по-сериозно, ще бъде извън кадър, извън ефир и ще бъде някъде навън, когато ще можем да се видим, да си го наваксаме времето", споделя той.

Цветан отрече да е бил манипулиран от брюнетката, но не скри за една интересна подробност.

Виктория сподели в своя Инстаграм много интересна снимка на красива червена роза, под която е написала, че малките неща имат значение. Всички се питат дали Цецо е "тайният" ѝ обожател, а тя по нищо не подсказва кой е тайнственият мъж.

За съжаление, повечето неща сочат към това, че между двамата е останало само добро приятелство. Преди седмици виктория сподели снимка с Цветан, а описанието беше точно препратка към приятелството:

"Приятелството е най-трудното нещо на света, което не може да се обясни. Това не е нещо, което се учи в училище!Но ако досега нищо не сте научили за смисъла на приятелство, значи нищо не знаете за живота."