Всички скочиха срещу Гатьо от "Игри на волята". Много се изложи!

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята: България/Facebook

Във вчерашния епизод на "Игри на волята 5" се развихра ситуация, която предизвика срам. Три мачовци от отбора "Гладиатори" поискаха спасителни жилетки, за да участват в плуването до понтон. Бодигардът с татуировки Гатьо, културистът Николай и "викингът" Даниел вдигнаха ръце на въпроса на водещия Димо Алексиев за това кой иска жилетка.

Тази ситуация предизвика смях не само в другите племена, но и сред техните съотборници. Забележително е, че от началото на сезона, Гатьо напада младите момчета в отбора, твърдейки, че те не са истински мъже и се опитва да се наложи като лидер. Въпреки това се оказва, че момчетата са отлични плувци и успешно се справят във водните битки. Тази ситуация с Гатьо изнерви зрителите, които не одобряват неговата агресивност и опитите му да направи предаването подобно на казарма.

В момента на плуването бодигардът беше пазен от опитните плувци в отбора, но все пак видимо изпитваше затруднения и не се справяше с грациозност. Този неудачен инцидент с тримата мачовци сериозно забави отбора им и ги изложи на насмешките на зрителите и играчите. Въпреки това, в крайна сметка "Гладиатори" се справиха и спечелиха битката, предотвратявайки елиминацията си за момента.

Още: Шокът е голям! Бивш участник в "Игри на волята" дойде и елиминира настоящ!

Врагове на Джаферович й причиниха това (СНИМКА)

Виктория от "Игри на волята" получи мечтан подарък за Коледа (СНИМКА)

Ето как "Игри на волята" всеки път се издават какво ще се случи в следващия епизод?