Вълнуващо и невиждано шоу в "Като две капки вода"

icon
Sofialive.bg
Източник: "Като две капки вода"/Facebook

Снощният епозод на хитовото шоу за имитации на Нова тв „Като две капки вода“ поднесе много изненади, но една от тях се оказа твърде неочаквана за всички. Поднесе я най-младото попълнение сред звездните участници – Дара Екимова.

Дара се превъплъти по невероятен начин в кожата не на кого да е, а на световноизвестната оперна прима Монсерат Кабайе и за всеобща изненада я докара едно към едно. 

След края на изпълнението си, което за малко не й донесе победа във вечерта, Дара призна, че никога досега не е пяла оперно пеене и видимо притеснена от голямата личност на Монсерат Кабайе, добави, че се надява поне малко да е успяла да предаде невероятната й личност.

Хилда Казасян пък, за втори път във вечерта се хвана за главата. Първият – след изпълнението на Тома, който разтърси всички с култово изпълнение на емблематичния хит на ирландката Шиниъд О’Конър на „Nothing Compares 2 U“. До такава степен, че Хилда се разплака, защото е направила препратка към един отминал период в живота си.

„Спомних си как с приятелка въртяхме тази песен постоянно на касетка и очите ми се пълнеха със сълзи заради любовни неволи, бях още тийнейджърка“, върна лентата назад Казасян.

В крайна сметка победител във вечерта за първи път стана Керана, чието безапелационно изпълнение на хит на Бионсе, не поколеба никого да й даде най-високата оценка.

Любопитна бе и имитацията на дуета Ралица Паскалева – Димо Алексиев, които трябва да влязат в обувките на най-успешния ни музикален дует „Ритон“ и да изпълнят любимата на поколения българи тяхна песен „Някога, но не сега“.


Безспорно най-голям смях за вечерта падна след изпълнението на Христо Гърбов, който се опита да пресъздаде певицата Кичка Бодурова и песента й „Пея за всички приятели“. Малко преди това пък Кали влезе в образа на Панайот Панайотов, който присъстваше заедно с жена си в залата.

Останалите изпълнения също заслужиха аплодисменти и внимание. Владо Михайлов показа завидни танцови умения и пя страхотно като американската суперзвезда Бруно Марс. Яна Маринова влезе в обувките на сръбската легенда на поп фолка – Лепа Брена, а Христо Петков зарази ефира с кънтри настроение в ролята на Джордж Клуни от филма „О, братко, къде си“.