Защо динята е вкусът на лятото?

icon
Sofialive.bg

Любимият ни летен е плод е динята, но за да се насладиш на ароматния ѝ освежаващ вкус, вече не е необходимо да се занимаваш с рязане на парчета и отстраняване на семки. Необходимо е само да отпиеш от новия Somersby Watermelon, който идва точно навреме за летния сезон.

А сега ще ти кажем 5 причини, поради които Somersby Watermelon ни носи усещане за лято:

Somersby Watermelon си отива достатъчно добре, както с морето, така и с градската среда и където и да се появиш с него ще приковаваш погледите към себе си.

Somesby Watermelon има весел розов цвят, с който да можеш да подчертаваш тена си, докато се разхождаш с него в ръка по плажа.

6_1024_35

 

2_1024_115

 

8_1024_19


Somersby Watermelon е толкова вкусен и освежаващ, че гарантирано няма да имаш нужда от ветрило или климатик, тъй като новият сайдер ще се погрижи за това да ти е хладно в жегата.

Somersby Watermelon ще се превърне в любимата сайдер напитка на теб и твоята компания, защото с него настроението винаги ще е приповдигнато.

Somersby Watermelon чисто и просто крещи думата „Лято“ и гарантирано ще я чуеш, докато отваряш бутилката, пиеш от напитката и отпиваш последната глътка динено удоволствие.

Е, какво чакаш още? Лятото почти е тук! Отивай да се подготвяш за най-веселия сезон и не забравяй да си вземеш и няколко сайдера с вкус диня, за да можеш да го посрещнеш подобаващо в компанията на новия освежаващ летен Somersby Watermelon.

 

От Редакторите

Somersby Watermelon ти обещава свобода и вечно лято