Зори от "Игри на волята" още повече уголеми устните си: Ще я познаете ли? (СНИМКИ)

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Двамата съплеменници Алекса и Зорница се изправиха един срещу друг в тежък елиминационен дуел на Арената на “Игри на волята: България”. Също като 12-те подвига на Херкулес, двамата състезатели трябваше да преодолеят 12 различни изпитания, за да докажат, че заслужават последното девето място сред финалистите. Комплексните качества на Алекса му извоюваха място в надпреварата за голямата награда от 100 000 лв., както и още 100 златни гроша към личното богатство.

“Тежко ми е, че си тръгвам, защото знам, че мога още. Знам, че имам какво да покажа на Арената. Знам, че мога да победя всички жени, които са на финал, но просто нямах късмет да стигна дотам” – сподели разочарована Зорница. Тя премина през трасето с цената на голяма болка и сълзи в очите, но не се отказа до самия край на битката, което спечели възхищението на нейния противник. Студентката напусна Арената с книгата “Готов за победа” в ръка без възможност да се превърне във финалист.

Покрай всички риалити формати у нас в мрежата буквално ври и кипи от новоизлюпени „инфлуенсъри“. Жадните за своите 15 минутки слава претенденти са готови на всичко, само и само да спечелят повече лайкове и споделяния на публикациите си.

След шоуто Зори се преобрази тотално силен грим и екстеншъни, а от няколко дни се хвали с големи джуки.

Фенове на шоуто и на Зорница са категорични, че е прекалила с хиалурона в джуките си и я съветват повече да не го прави.

Зори пък показва, че изобщо не ѝ пука за чуждото мнение и сподели, че иска още подобрения.

Ето и резултата: