Зрители нападнаха Ралица и Алекса след последните събития в "Игри на волята"

icon
Sofialive.bg
Източник: Игри на волята

Днес за оставането си в предаването ще се борят Мани и Фейгин. Те бяха номинирани от съотборниците си като порицание за саботажа в племето на Супергероите.

Преди номинационната битката мъжете в племето на Безстрашните решиха да се обединят и да играят заедно. Филип и Лефтеров обаче се опитаха да запазят и взаимоотношенията си с Мирела и Джаферович, която разкри, че им няма доверие. При Непобедимите, в опит да спаси Фейгин, Генчо се обърна към Зорница и Мирослава с молба да номинират него. Той сподели, че има желание да отиде на Арената, а момичетата заподозряха стратегически опит да натрупа още грошове.

На племенния съвет вчера Непобедимите откриха своите карти пред водещата Ралица Паскалева.

Въпреки молбата на Генчо и неуспеха на Георги в днешната битка, най-много номинационни гласове събра Фейгин. Още утре на Арената тя ще се изправи в елиминационна битка срещу най-близката си приятелка в играта - Мани.

"Защитникът на жените много му се иска на финала да остане с жените, за да няма конкуренция. Тъпанарките около него развалиха целия сезон.", гласи един от коментарите под поста в страницата на "Игри на волята".

"На Зорето му зашийте устенцата, щото само нейните словесни диарии срещу Генчо са способни да ме накарат да спра да гледам", "Тази водеща ли е, каква е, ако съм там и ми говори така... Супернагла всеки път, това никъде го няма! Ама никъде!", "Алекса е най долният играч и интригант, което не е мъжко.", гласят други коментари, нападащи водещата и Алекса.

"Той беше казал, че жени няма да номинира. Сигурно на това разчиташе и Георги, ама сърбинът играе много мръсно, има женска злоба в Алекса", гласи още един коментар на гневен зрител.