Зрители скочиха срещу водещата на "Игри на волята": Много грозно изказване

icon
Sofialive.bg
Източник: Facebook Ралица Паскалева

Учителката по английски език от Добрич, Радосвета Симеонова, стана третият участник, който напусна "Игри на волята" 5, прекъсвайки мечтата си за победа. Тя се изправи срещу съотборничката си Виктория Йорданова в финален дуел и загуби, като последната спечели 100 златни гроша.

Срещата между две амазонки настъпи след битката за спасение, в която Виолета Стайкова и Моника Николаева от Старейшините надделяха. Те бяха номинирани от мъжете и бяха изпратени да се състезават за правото да останат в играта. Това допринесе за по-голямата разединеност в Старейшините. Виолета, бизнес дамата, се оказа в остър конфликт с почти всички свои съотборници.

Мнозина от зрителите считаха, че Радосвета напусна предаването справедливо. Впечатление направи и коментарът на Ралица Паскалева, който сякаш подцени играта на Радосвета за оставане в предаването и спечели доста хейт към водещата.

Още: Синът на Джаферович от "Игри на волята" изуми всички

"Много грозно изказване", гласи един от коментарите на зрителите.

"Аз за първи път чух водещата така директно да разкаже на отпадналия участник колко разочароващо е било представянето му! Факт! Така си беше, ама все се опитват да смекчат, да изкарат някой плюс за пред хората, ама при тази не успяха!", гласи друг коментар.

Вижте какви ги вършат Мирела и Габриела от "Игри на волята" (ВИДЕО)


Милена от "Игри на волята" трети сезон обясни дали предаването е нагласено (СНИМКИ)