Звезда от "Игри на волята" влиза в "Сървайвър"

icon
Sofialive.bg
Източник: bTV

Иван Булкин е една от популярните личности, които влизат в племето „Известни“ в тазгодишния сезон на Survivor, който започва на 18 февруари.

Той е известен с участието си в друг популярен формат, но на конкурентната Нова телевизия „Игри на волята“. Там Иван не успя да спечели, затова сега ще се опита да го направи сега. Републикански шампион по лека атлетика е, поради което е свикнал да натоварва тялото си. Освен в спорта, бележи успехи и като модел. Печели титлите „Мистър Пловдив“ 2019 и „Super Model Universe“ 2020г.

-Би ли описал Survivor с три думи?

-Неописуемо, велико приключение!

-Защо реши да се запишеш за участие в предаването?

-Според мен, всеки иска да изпита тялото и духа си в подобно предизвикателство. А пък всеки професионален спортист като мен няма търпение да участва във всяка възможна игра и да тества всички свои качества и умения в различни ситуации. След като получих шанса да участвам в Survivor, ще се възползвам максимално от него.

-Какво смяташ, че никога не би направил в Survivor?


-Въпросът е изключително труден. Никой не се познава толкова добре, че да отговори със сигурност какво не би направил, особено като се има предвид през какви лишения и физически и психически трудности ще премине в предаването. Самият аз не бих предал собствените си принципи.

-Кой (какво) ще ти липсва най-много, докато си в Survivor?

-Не съм материален човек и вещите няма да ми липсват. Никога обаче не съм бил откъснат за дълго от близките и приятелите ми, и със сигурност те ще ми липсват най-много.

-С какъв тип участник никога не би се сближил? Участник с какъв характер и качества би могъл да се превърне в твой приятел?

-Мога да намеря допирна точка с всеки. Ако някой ме обиди или загуби доверието и уважението ми, просто влиза в "лошия" списък.

-Кой житейски урок ще ти помага най-много в Survivor?

-Не мисли, забавлявай се!

-Кой е най-големият ти страх? Имаш ли фобии?

-Не мисля, че имам страхове, от които да се притеснявам. Няма да ми е приятно да се събудя до някоя змия, но пък и нямам нищо против. Фобии също нямам.

-Как реагираш, когато си ядосан?

-Аз съм много сдържан човек, би ми било интересно да се видя ядосан.

-Ако можеше да срещнеш себе си, какво щеше да е първото ти впечатление?

-Този тип е мега готин! (смее се)

-Ако снимат филм, посветен на живота ти, какво ще бъде неговото заглавие?

-„Усмихнатият непукист“. Жанрът ще е приключенски, екшън, комедия.

-Кой е най-големият компромис, който си правил?

-Не обичам да правя компромиси със себе си. Разбира се, правя такива, за общото благо. Но няма "най-голям" компромис, който да съм правил.

-Ако можеше да върнеш времето назад, какво би променил?

-Животът ми е страхотен, не бих променил нищо!