Мокри поръчки

icon
Sofialive.bg

Цялата работа е малко объркана, защото непрекъснато се мести назад във времето, макар и да започва съвсем невинно в ресторантчето на забито американско селце. На масата седи въпросната агентка Малъри Кейн (Джина Карано) и най-спокойно си пие чая, после влиза мускулест симпатяга (Чанинг Тейтъм) и всичко изглежда окей, но докато кажеш „и за мен един чай", те вече са се сплескали от бой. Той губи, тя бяга с колата на някакъв случаен минувач, като междувременно му разказва историята на живота си - как мисията й в Барселона се е прецакала, а преди това имало и една друга, която също смърди ужасно. Сега цялото кралско войнство на тайните агенти и наемни убийци са погнали мощния й задник, а въпросът е „защо".

Това е вторият филм на Содърбърг, който излиза у нас напоследък - премиерата на трилъра за въображаема световна пандемия Заразяване беше едва в средата на октомври. В Мокри поръчки положението пък е „ножа до кокала" - първо, режисьорът е взел за главната роля професионалната кикбоксьорка Джина Карано (повече за нея има тук), и второ - залепил е микрофони на всичките си актьори, така че звуците от екшъна са напълно автентични. Слагай каската и влизай смело.

с една дума
ВЛАГА. Най-влажното местенце на планетата е селцето Моусинрам в Североизточна Индия - там годишно падат около 12 000 литра дъжд на всеки квадратен метър.

Пицария