Студена светлина

icon
Sofialive.bg

Главната роля обаче е в ръчичките на леко скования британец Хенри Кавил, който не блесна кой знае колко в предния си Войната на боговете 3D. Хенри го чакаме скоро да нахлузи синия латекс и червеното наметало в Man of Steel - поредната екранизация за Супермен, с която са се заели Зак Снайдър и Кристофър Нолан.

Но дотогава ще го гледаме като Уил Шоу - млад американски бизнесмен, тръгнал на почивка с цялото си семейство в топла и темпераментна Испания. Животът там е песен - яхта, слънце и море, но това е само до време, защото един безгрижен следобед цялото му семейство е отвлечено. Когато отива да се жали на куките, те му обърсват два шамара, става ясно, че също са замесени и тогава на сцената изскача баща му Брус Уилис с новината, че бачка за ЦРУ. А лошите, между които е и Сигорни Уийвър, не искат много - само да върнат някакво мистериозно куфарче за по-малко от 24 часа.

с една дума
ЯХТА. То е ясно е, че е глезотия предимно за богатите, но руският олигарх Роман Абрамович направо се е олял. Негова е най-скъпата в света (1.2 млрд. долара), дълга е близо 170 м и има противоракетна защитна система, освен всичко останало.

Нощен клуб