Babyface Clan live

icon
Sofialive.bg

Babyface Clan са на финалната права от смесването на новия си албум. И ако подобно твърдение излиза изпод нашето перо, знаеш, може да му вярваш точно толкова, колкото и на факта, че албумът ще се появи на пазара и на винил. Признаваме, че като вътрешни хора сме подочули някой и друг семпъл на някои от траковете, и доооста се изкефихме.

Най-възпламенителната група по нашите земи ще стъпи на сцената на Sofia Live Club този четвъртък в състав Насо Русков (вокал), Иво Стоядинов-Чарли (китара), Боби Струкански (бас), Филип Александров-Фичо (клавишни) и Деян Драгиев-Даката (барабани).

И на нас ни липсваха, защото това е първото им шоу от края на миналия декември - а това са си, има-няма, едни шест месеца. Тогава Babyface Clan накараха Mixtape 5 да се пори по шевовете. Сега да му мисли Sofia Live.

Специален гост за концерта ще бъде Mila Robert, която (да, да, дъщеря е на Ваня Щерева, но това не е толкова важно) си я знаеш вече от Radio Cafe, и която ще открие лайфа на Насо Русков и компания с акустичен сет.

Вход 10 лв.